Pagini

Motto :

"Sensul vieţii mele este să îi ajut pe alţii să îl găsească pe al lor."
Viktor Frankl - Omul in cautarea sensului vietii

luni, 7 februarie 2011

De ce antibioticele ne fac mai mult rau decat bine ?


Lupta impotriva infectiilor este o lupta impotriva conflictelor la nivel de substanta
Cuvantul “antibiotic” se compune din 2 cuvinte grecesti :
                         Anti = impotriva
                         Bios = viata
Un conflict poate fi considerat motorul propriu-zis al evolutiei , adica al vietii , atunci orice suprimare a unui conflict constituie un atac asupra dinamicii vietii in sine.
Inflamatia , la nivel spiritual , reprezinta o purificare acuta de probleme , datorita careia sunt eliminate din corp in primul rand toxinele , prin procesul purulent.
Daca procesul de purificare este suprimat prin antibiotice administrate la intamplare si pe lunga durata , toxinele , care nu mai sunt eliminate , se vor depune in corp , in majoritatea cazurilor in tesutul conjunctiv , care degenereaza in cazul depasirii capacitatii , in dezvoltare canceroasa.
Ia nastere efectul cosului de gunoi , cosul de gunoi poate fi golit adesea – prin infectie – sau lasat sa se stranga pana cand pune in pericol intreaga” casa” – cancer.
Antibioticele sunt substante straine pe care persoana respective nu le-a elaborat prin proprie osteneala , asa cum elaboreaza anticorpii , de aceea , omului i se va rapi castigul de invatatura elaborat prin confruntarea cu infectia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu